De decoratie speciaalzaak in uw streek!

tende Vandenberghe is al jaren een begrip in Poperinge en ver daarbuiten als het gaat over alles wat uw huis kan aankleden. Van gordijnen en zonwering op gebied van raamdecoratie, schilderenwerken, tot behang en tapijten voor uw interieur. Net zoals u 's avonds met kunstlicht de juiste sfeer creëert in uw interieur, kunt u dit met raamdecoratie.

Van strak en sober tot warm en gezellig: met het juiste spel van licht, vorm en kleur is alles mogelijk. Raamdecoratie van tende Poperinge creëert raamdecoratie op maat van uw interieur en in de lijn met uw persoonlijkheid. De keuze aan stoffen, stijlen en systemen om ramen af te schermen en sfeer te creëren is zeer groot. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u perfect te adviseren en een oplossing op maat te bieden. Daarnaast hebben wij de nodige vakmensen in huis voor alle schilder- en decoratiewerken. Ook hier is oog voor perfectie en een hoge graad van afwerking ons streefdoel.

Wij maken tijd voor U!

Kiezen voor tende Poperinge is zeker zijn van een persoonlijke aanpak en een deskundig advies. Wij maken u graag wegwijs in de wereld van de raamdecoratie na afspraak in onze showroom.
Bel ons gerust even op voor een afspraak: 057 33 87 66

Van harte welkom, Raf, Griet, Alois en het ganse team


Enkele tevreden klanten aan het woord

Gezin
1 2 3 4 5

Wij zijn zeer tevreden over de gordijnen, die intussen reeds werken met de domotica. Ze passen perfect met het geschilderde plafond. De installateurs waren zeer vriendelijk, netjes en vlot. Jullie mogen trots zijn. Van mijn eerste bezoek in de winkel tot het eindresultaat is alles verlopen naar wens.

Gezin zonder kinderen
1 2 3 4 5

De plaatsing is zeer goed verlopen. We zijn zeer tevreden. Ik ben ook content dat ik gewacht heb tot u voor ons de gepaste stof had gevonden. Voor ons is alles goed geslaagd. Dank u.

Gezin
1 2 3 4 5

Alles is goed verlopen. We zijn blij met het resultaat.

Bedrijf
1 2 3 4 5

Alles goed uitgevoerd hoor, geen opmerkingen, bedankt!

Gezin zonder kinderen
1 2 3 4 5

We werden door de mensen van tende Poperinge vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij het kiezen van de geschikte raamdecoratie. Vooraf kwam men aan huis de maten opnemen. De plaatsing werd deskundig en netjes uitgevoerd. De afwerkingen verliep snel, waarbij de afspraken werden nageleefd, waarvoor onze oprechte dank.

Contacteer ons