Scion

De Harlequin Groep brengt met trots: Scion, een verfrissend Brits merk van behangpapier, ontworpen met een trend-savvy, mode-bewuste klant in het achterhoofd. Scions stoffen en behang zijn cutting-edge, toegankelijk geprijsd en toekomstgericht, met behoud van een blijvende aantrekkingskracht en intrinsieke individualiteit. 

Betaalbaar en compromisloos

Scion werd ontworpen om een duidelijk gat in de markt te vullen: een betaalbaar en compromisloos assotriment van interieur producten, dat ook stijlvol is. Scion is ook terecht trots op zijn Britse roots: de bedrukte stoffen en behang zijn allemaal vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk, door fabrieken die duidelijke afspraken hebben en eigen initiatief nemen op de zorg voor het milieu en de duurzaamheid. 

Woonaccessoires

Scion breidt zijn vergaande beroep uit door de lancering van een debuut collectie van frisse en verkwikkende woonaccessoires. Ze hebben samen gewerkt met de meest toonaangevende beddengoed specialist van het Verenigd Koninkrijk, Bedeck, toonaangevende fabrikant van tapijten Brink en Campman en designer van huishoudartikelen specialist Keith Brymer Jones bij Make International, om een eclectische waaier van fun-and-funky beddengoed, handdoeken, dekens en mokken te produceren. 

Contacteer ons