Roomblush

Roomblush is het label van de West-Vlaamse ontwerpster Eline Rousseau. Wat begon als een collectie behangpapier, groeide uit tot een volwaardig label. Roomblush behangpapier is ontstaan vanuit een passie voor kleur en een dagelijkse dosis aan inspiratie.

In een hedendaagse overvloed aan kleuren en motieven zorgt Roomblush met haar collectie behangpapier voor een unieke toets, een tijdloze elegantie of een aangename sfeer. Of u nu op zoek bent naar barok behang of naar retro behang, de collectie van Roomblush biedt voor ieder wat wils.

Betaalbaar budget

Roomblush wil interieurs een make-over geven met een betaalbaar budget. Net daarom wordt het label ook uitgebreid naar lampenkappen, textiel en stickers. Op die manier bent u ook zeker dat u uw interieur binnen hetzelfde merk/genre perfect op elkaar kan afstemmen. Door te creëren en te combineren bekomt u ongetwijfeld een mooie eenheid, waarvan u elke dag opnieuw kan genieten.

Kies uw combinatie

De naam Roomblush is een knipoog naar het mooi maken van de kamer. Het kleinste detail of accessoire kan het verschil maken en de ruimte volledig afwerken. Dit detail moet komen vanuit een persoonlijke passie en betrokkenheid bij het product. Daarom is het ook belangrijk dat u zorgvuldig een combinatie moet uitkiezen. Een tip: ga af op uw gevoel, dan kan er weinig mislopen..

Getekend: From Roomblush with love.

Contacteer ons